Промена на локацијата на изложбата „Историја на наследството“

Loading...

Промена на локацијата на изложбата „Историја на наследството“Ве информираме дека изложбата „Историја на наследството“ (Словенија и сукцесијата по распаѓањето на Југославија), која беше отворена на 1 декември 2016 година (13.00 часот), во Националната установа „Музеј на македонската борба за државност и самостојност“, од 6 декември е префрлена во просториите на Државниот архив на Република Македонија на  7 кат.Ве информираме дека изложбата „Историја на наследството“ (Словенија и сукцесијата по распаѓање

loading...
Loading...