ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ КНИГИ ОД АКАДЕМИК ВЛАДО КАМБОВСКИ

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслузив“ од Скопје, на 29 декември (вторник) 2015 година, во 19 часот ќе се одржи средба со академик Владо Камбовски.Во оваа пригода ќе бидат промовирани неговите книги: „Беседи“ и „Коментар на кривичниот законик“, во издание на Македонската академија на науките и уметностите и Книгоиздателството „Матица македонска“.
За делата ќе говорат академик Георги Старделов и проф.д-р Љупчо Арнаудовски.
Во оваа пригода ќе бидат промовирани неговите книги: „Беседи“ и „Коментар на кривичниот законик“, во издание на Македо

Пронајдете не на следниве мрежи: