Промоција на книгата „Мијачко станбено градителство-потекло, развој и дострели“ од Меланија Шерденковска

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслкузив“ од Скопје, на 23 ноември (среда) во 19 часот ќе се оджи промоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло,развој и дострели од д-р Меланија Шерденковска.За најновото издание на Книгоиздателството „Матица македонска“ ќе говорат универзитетските професори: Минас Бакалчев, Елизабета Касапова, Драги Митревски и Ана Димишковска.За најновото издание на Книгоиздателството „Матица македонска“ ќе говорат универзитетските професори: Минас Бакалчев, Елизабета Касапов

Пронајдете не на следниве мрежи: