Промоција на стихозбирката „Илузија“ од Ана Дедова

Поетесата Ана Дедова ќе ја промовира својата втора збирка стихови, насловена како „Илузија“.Поетесата Ана Дедова од Кочани, в петок, на 12 јуни во 18 ч. во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе ја промовира својата втора збирка стихови, „Илузија“.Поетесата Ана Дедова од Кочани, в петок, на 12 јуни во 18 ч. во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе ја промовира својата в

Пронајдете не на следниве мрежи: