Пронајден е закопан леш на новороденче

Центарот за социјална работа ја предупреди полицијата дека во село кај Смедерево „се случи непријавен настан во една куќа и дека не се знае што се случило со бебето“. Дворот бил прекопан по налог на Основното јавно обвинителство и беше пронајден леш од машко новороденче.Припадниците од Управата на полицијата во Смедерево излегле на лице место заедно со екипата на Службата за брза помош, кога Центарот за социјална работа предупреди дека во селото се „случило непријавено породување во една куќа и дека не се знае што се случило со новороденчето“.
Породилката е хоспитализирана, а обдукцијата на бебето ќе се изврши во текот на утрешниот ден, по што ќе бидат познати сите околности и причините за смртта.Припадниците од Управата на полицијата во Смедерево излегле на лице место заедно со екипата на Службата за брза помош, кога Центарот за социјална р

Пронајдете не на следниве мрежи: