Пронајдете ги вашите омилени ресторани низ Македонија со новата андроид апликација

Loading...

Доколку сте андроид корисник, а воедно и љубител на храната, jadi.me е нова апликација за пронаоѓање на рестораните во цела Македонија..Оваа апликација автоматски го лоцира градот во кој престојувате и ги пронаоѓа повеќето ресторани што се наоѓаат во него. Ако сте љубител на посебна кујна можете да пребарувате ресторани по категории или едноставно да ги пронајдете сите локали што се наоѓаат во вашата близина.

Изборот за ручек е олеснет, бидејќи оваа апликација овозможува разгледување на менито на ресторанот, порачување на посакуваната храна, како и резервирање на маса.

 
Доколку сакате да ја имате оваа апликација кликнете тука!
gsm.mkОваа апликација автоматски го лоцира градот во кој престојувате и ги пронаоѓа повеќето ресторани што се наоѓаат во него. Ако сте љубител на п

loading...
Loading...