ПРОНАЈДИ ЈА МАШКАТА Г ТОЧКА: Допри го на овие 3 места и приреди му секс за паметење

Loading...

Секоја точка на телото е потенцијално место која ја подига температурата и ја распламнува страста во текот на сексот.Но покрај познатата Г точка која се смета заслужна за врвен оргазам,постојат уште две Ф и П точки чие делување силно делува на мажите.Пронајдете ги на телото на вашиот партнер и приредете му задоволство каков што до сега немал.
Ф точка
Се работи за пределот од надворешната страна, кај дното на главата на пенисот, кое е прекриено со нервни завршетоци, поради што ова подрачје се смета за најважното и најосетливото место на гениталното подрачје. Најдобро ќе го надразните со дување во таа насока или со стимулирање со јазикот.
П точка (надворешна)
Исто така е кај дното на главата на пенисот,од од предната страна исто е прекриено со нервни завршетоци, па затоа многу брзо реагираат на допир. Допирајте го со јазик или усни, но полека.
П точка (внатрешна)
Да ја пронајдете оваа точка потребно е взаемна доверба и големо познавање на партнерот. Точката се наоѓа на влезот во аналниот отвор, поради што за нејзина стимулација е потребен лубрикант.Но покрај познатата Г точка која се смета заслужна за врвен оргазам,постојат уште две Ф и П точки чие делување силно делува на мажите.Пронајдете ги

loading...