ПРОСТИ МИ, НЕ СУМ ЗА ОВОЈ СВЕТ! Објавено е прошталното писмо на девојката на Џим Кери

Loading...

Пред 10 месеци, Катриона Вајат, девојката на славниот Џим Кери, откако раскинала со актерот, се самоубила на 30 години. Таа оставила проштално писмо, кое се распространило на интернет…Наодот од аутопсијата, покажал дека таа се предозирала со таблети, кои ги подигнала без рецепт.
„Поминав 3 дена, обидувајќи се да сфатам дека те нема. Можам да продолжам понатаму со скршено срце и да се обидам да се средам. Би можела, но овој пат едноставно немам желба. Жал ми е што имаше чувство дека не сум покрај тебе. Дадов се што можам“, напишала во прошталното писмо, кое го пронашла полицијата.
„Не знам што за мислам за погребот. Ти си мое семејство и што и да одлучиш, ќе бидам задоволна“.
Исто така побарала нејзините работи да се распродадат, а парите да се поделат на семејството.
„Те молам, прости ми. Едноставно не сум за овој свет“, го завршила писмото.Наодот од аутопсијата, покажал дека таа се предозирала со таблети, кои ги подигнала без рецепт.
„Поминав 3 дена, обидувајќи се да сфа

loading...