Проститутките откриваат: Еве како да задоволите еден маж!

Loading...

Ова се дамите кои најдобро знаат како да задоволат еден маж! Бе разлика колку добар секс имате со својот партнер сепак, не е лошо да примите и по некој совет, особено ако е од овие „специјалистки“ за секс.Секогаш фелацио!
Сеуште има доста жени што не сакаат да го прават. Според една од „експертите“ фелациото е една од најбараните услуги што таа ги нуди. Пред извесно време желбата на мажите била да „голтаме“, додека сега тенденцијата е да еакулираат врз жената благодарение на порно филмовите. Освен трикот длабоко грло, целта е да додадете дополнително чувство галејќи ги тестисите и внатрешниот дел од бедрата.
„Кучешката поза“
Кога станува збор за самиот полов акт најпосакуваната секс поза е токму оваа. Така тој може да проникне длабоко, а освен тоа глетката е неверојатна и сексуѕално стимулира. Оваа поза му овозможува да се чувствува како господар и му ја остварува желбата да доминира и да покаже власт. Дозволете му да ве држи за коса, или да ве шлапне по задникот, нарекувајќи ве со перверзни имиња.
Решете се за тројка
Клучот кон успешна тројка е партнерот да биде сигурен дека вие немате ништо против.  Фантазиите на мажите се различни но најчесто тие фантазираат за тројка со две жени. Откако ќе ја исполнат и оваа секс фантазија, најголемиот дел од мажите се одлучуваат за стандардниот секс и ретко прават или бараат повторно тројка.

Секс играчки
Употребата на различни секс играчки е неверојатен начин да ја разбиете монотонијата во вашиот сексуален живот и да го зголемите интензитетот на оргазмот.
Анален секс!
Ако за вас е табу, размислете уште еднаш. Денес порно ундустријата го направи аналниот секс дел од секојдневната секс рутина, па бидете сигурни дека и вашиот маж мечтае за тоа. И секако ќе проба, дали со вас или со некоја друга.
Игри
Ќе се изненадите колку многу го палат игрите во стилот: шеф-секретарка, ученичка-учител, полицајка-затвореник, медицинска сестра-болен.Секогаш фелацио!
Сеуште има доста жени што не сакаат да го прават. Според една од „експертите“ фелациото е едн

loading...
Loading...