Протекоа НЕЦЕНЗУРИРАНИ ФОТОГРАФИИ: Еве колку навистина е ГОЛЕМА „гордоста“ на Орландо Блум!

Loading...

По прв пат, без „прекривка“, можете да  го  видите Орландо  Блум како од мајка роден, и  да се уверите колку  навистина е надарен. Откако  се појавија фотографии  од голиот Орландо Блум, на интернет се случува тотална лудница, и  сите нагодуваат колкав е навистина пенисот на актерот,  бидејќи таблоидите објавива цензурирани фотографии, а сега можете да го видите Орландо без цензура, во полно издание, па сами да се уверите колку навистина е надарен.
Да се потсетиме, се започна кога папараците го фотографирале Орландо Блум тотално гол, додека се одмарал со својата девојка Кејти Пери…
Потоа почна лавината коментари на интернет и анализирање на сенката која се гледа под „гордоста“  на Блум. А сега проверете  дали сте биле во право, кога ја проценувавте големината на „алатот“ на Орландо. Откако  се појавија фотографии  од голиот Орландо Блум, на интернет се случува тотална лудница, и  сите нагодуваат колкав е навистин

loading...