Протести ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА денеска во 21 град!

Loading...

Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА продолжува со мирните протести. Денеска во 21 град граѓаните ќе кажат ДА за унитарна Македонија и НЕ за двојазичност, кантонизација, промена на Устав, знаме, државен грб…-Денес? Па, денес ќе не’ има најмногу досега. Приклучи се. Нема да имаме втора шанса за оваа битка за Заедничка Македонија, велат од граѓанската иницијатива.
1. Скопје-17ч2. Прилеп-18ч3. Куманово-18ч4. Штип-18ч5. Кичево-18ч6. Битола-17ч7. Струмица-17ч8. Охрид-17ч9. Велес- 17ч10. Кочани- 17ч11. Кавадарци-17ч12. Неготино-17ч13. Свети Николе-18ч14. Делчево- 17ч15. Гевгелија-17ч16. Крива Паланка-17ч17. Ресен-18.30ч18. Радовиш-17ч19. Пробиштип-18ч20. Берово-17ч21. Валандово-17ч.-Денес? Па, денес ќе не’ има најмногу досега. Приклучи се. Нема да имаме втора шанса за оваа битка за Заедничка Македонија, велат од граѓанск

loading...