Протестите продолжуваат, за четврток најаваен голем масовен протест ред Собранието

Loading...

Утре продолжуваме по стандардната маршрута, од 17 часот пред Влада, најавија денеска од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Тие најавија масовен протест во четврток пред Собранието.
-Во четврток, најмногу досега пред Собранието, да не чујат најгласно дека не смеат да одберат претседател кој нема давја отфрли Тиранската платформа, изјави Богдан Илиевски.Тие најавија масовен протест во четврток пред Собранието.
-Во четврток, најмногу досега пред Собранието, да не чујат најгласно дека не смеа

loading...
Loading...