Провалил во фризерски салон, но му се случило нешто неочекувано!

Руски арамија решил да провали во фризерски салон и да го ограби. Но, таму наишол на нешто неочекувано. Крадецот кој имал 32 години, пред да го ограби фризерскиот салон не ни помислувал дека ќе заврши како роб на газдарицата на салонот која всушност имала црн појас во карате. 
 
Кога сопственичката на салонот го приметила крадецот, веднаш му се спротиставила и набрзо го совладала. Таа го држела заробен три дена. Го хранела само со виагра и се однесувала со него како кон сексуален роб. 
Се што ќе посакала таа, крадецот правел, само за таа да биде задоволена. Таа го чувала како роб за секс, за да го научи на лчекција, за веќе никогаш да не помисли да провали некаде, посебно не во нејзиниот фризерски салон.
 Крадецот кој имал 32 години, пред да го ограби фризерскиот салон не ни помислувал дека ќе заврши како роб на газдарицата на салонот која всушност и

Пронајдете не на следниве мрежи: