ПРОВОКАТИВНА ФОТКА: Марио веќе се кае!

Loading...

Фани Негуеша објави провокативна фотографија.Фани Негуеша објави провокативна фотографија.
Сега веќе поранешната вереница на Марио Балотели, Фани Негуеша објави навистина провокативна фотографија која предизвика многу реакции во јавноста. Можеби Балотели веќе се кае за неговото неверство, но оваа фотографија започна серија на коментари во кои беше употребувано токму неговото име.
Погледнете на следната страна: 

Фани Негуеша објави провокативна фотографија.
Сега веќе поранешната вереница на Марио Балотели, Фани Негуеша објави нави

loading...
Loading...