Прв пат кажува пред јавноста- Карлеуша била жртва на насилство

Loading...

Последните година дена регионот ја потресоа видео снимки од врсничко насилство во училиштата ширум Србија, а Јелена Карлеуша реши да ги поддржи во борбата против тоа и да открие нешто за што не знаеше јавноста.Имено, таа на својот Твитер налог призна дека и самата била жртва на насилство.
-Како некој кој и самиот бил жртва на врсничко насилство, апелирам до јавноста и медиумите за со заеднички сила да им помогнеме на загрозените деца, рече Јелена.
Таа никогаш не откри дека трпела физичко насилство, само дека не се вклопувала зошто премногу била поинаква од другите деца.
Оваа нејзина реченица сигурно е голема поддршка за младите кои минуваат низ вакви работи.
Имено, таа на својот Твитер налог призна дека и самата била жртва на насилство.
-Како некој кој и самиот бил жртва на врсничко насилство, а

loading...