Прва ги покажа градите на филм: Погледнете како изгледа сега ѕвездата на „Лажливо лето“

Loading...

Познатата југословенска театарска, филмска и телевизиска актерка Сања Вејиновиќ е прогласена за една од најубавите актерки во светот постари од 40 година на сајтот IMDb.Публиката ја памети како Анѓелија од филмот „Бановиќ Страхиња“ и Чехињата Ружењка од филмот „Лажливо лето“ од 1984 година.
Сања и денеска е исклучително убава што покажуваат и нејзините понови фотографии. Корисниците на интернет ја прогласија за една од најубавите актерки.
Денеска се занимава со глума, но и со продукција. Работеше на сериите „Забранета љубов“, „Изборот на Лара“, „Кај пукнало да пукне“…
Публиката ја памети како Анѓелија од филмот „Бановиќ Страхиња“ и Чехињата Ружењка од филмот „Лажливо лето“ од 1984 година.

loading...