Првата венчавка на 23 години: Еве како денес изгледа поранешната сопруга на Жељко Јоксимовиќ!

Loading...

Жељко  Јоксимовиќ моментално  е во  брак со  Јована Јоксимовиќ, но  пред неа имал  сопруга со  која ја има ќерка

loading...