Први во бурата: Занемувачки фотографии од бесното невреме

Бркањето на бурата е еден обичен работен ден за фотографите на невреме, кои буквално одат каде што ги носи ветерот.
Па така, Мич Доброунер

Пронајдете не на следниве мрежи: