Прво се изрезили пред сите за да ја вради поранешната девојка, а сега си најде нова!

Loading...

Срцето му плачеше по Бојана, но сега љубовните рани ги лекува во прегратка на нова девојка.Александар Стевановски од Крива Паланка  на својот Фејсбук профил објави фотографија од својата нова девојка.
„Бојана е стара приказна. Кој вели дека страдам”, напишал Алексанадр под фотографијата.
Александар Стевановски од Крива Паланка  на својот Фејсбук профил објави фотографија од својата нова девојка.
„Бојана е ста

loading...