Прво заедничко селфи на Дрејк и Ријана откако тој ѝ изјави љубов

Loading...

По завршувањето на доделувањето на видео музичките награди на МТВ, Дрејк објави селфи со Ријана на која тој ја бакнува.Откако Дрејк пред целиот свет призна дека ја сака Ријана откако има 22 години, објави и селфи со неа за уште еднаш да докаже дека тоа е виситна.
На Инстаграм тој објави селфи во 3 часот наутро на кое двајцата се гушнати како вљубени гулапчиња.
Откако Дрејк пред целиот свет призна дека ја сака Ријана откако има 22 години, објави и селфи со неа за уште еднаш да докаже дека тоа е виситна.

loading...