Psy ќе се појави во стрип!

Стрип серијата “Слава” (“Беспрекорните”), како херои ги имаше Бритни Спирс, Лејди Гага и други, и сега на цртан филм патот “од трње до ѕвездите” ќе му го прикажат и на Psy.
Авторот на хитот “Gangnam style” и “Gentleman” e ѕвезда во стрипот кој сега е во продажба во САД и Јужна Кореја.
“Зарем падна од небото, или воскресна од земјата”, е воведот кој потсетува на Супермен, и го опишува “лудилото” на славата кој ја стекна Psy.
Стрипот има 26 страни, а ја раскажува приказната за почетоците на својата кариера во Јужна Кореја, за искачувањето кон ѕвездите и “бисерите”, како што се изведбите на “Gangnam” од страна на Бан Ки Муна и Барак Обама.Стрип серијата “Слава” (“Беспрекорните”), како херои ги имаше Бритни Спирс, Лејди Гага и други, и сега на цртан филм п

Пронајдете не на следниве мрежи: