Пујол: Виланова ни кажа да се бориме

Дефанзивецот на екипата на Барселона, Карлс Пујол, во однос на заминувањето на Тито Виланова од клупата на овој тим, говореше колку Виланова се борел со самата болест.
Екипата на Барселона е во потрага по нов тренер, откако Тито Виланова ја напушти клупата на овој тим по здраствените проблеми што ги имаше.
Говорејќи на темата „Виланова“, Пујол искрено би изјавил…
„Ова е тежок момент за сите нас, голем удар за екипата, тука нема никакви дилеми. Сите играчи се потресени и разочарани. Виланова ни се обрати во соблекувалната кажувајќи ни да се бориме, да продолжиме со борбата, бидејќи тоа е тоа што и тој самиот ќе го стори“ емотивно изјавил Карлс Пујол.Дефанзивецот на екипата на Барселона, Карлс Пујол, во однос на заминувањето на Тито Виланова од клупата на овој тим, г

Пронајдете не на следниве мрежи: