Пукна бракот на кралот на народната музика: Сопругата го исфрлила Шабан од домот- ОВА Е ПРИЧИНАТА!

Loading...

Пејачот Шабан Шаулиќ веќе неколку месеци не живее во својот дом во Белград, туку во викендица во Крчедин, бидејќи сопругата го избркала од дома. Било само прашање на време кога неговата сопруга ќе крене раце од се, а на новинарите им порачала да не ја бараат повеќе и ја спуштила слушалката.Имено, причината за распадот на бракот е љубовната врска на пејачот со  пејачката Ивона Неговановиќ  Цуца, која Гоца на почетокот сакала да ја прости, но бидејќи таа приказна не стивнува скоро три години, одлучила да стави точка на 40 години долгата брачна заедница.

А иако сега Цуца престојува на најпопуларниот имот  во Лисовиќ и моментално не е со Шабан, изгледа дека се уште има влијание на бракот на Шаулиќ.
Шабан немал кае и  веќе неколку месеци престојува надвор од Белград и само поради обврските и децата доаѓа во главниот град. Разделбата со Гоца му паднала тешло, а тоа го забележале и оние кои површно го познаваат.Имено, причината за распадот на бракот е љубовната врска на пејачот со  пејачката Ивона Неговановиќ  Цуца, која Гоца на почетокот сакала

loading...
Loading...