ПУКНА ТИКВАТА: Тијана Дапчевиќ се разведува!

Loading...

Бракот на поп пејачката Тијана Дапчевиќ и нејзиниот сопруг Милан важеше за еден од најскладните на естрадата. Меѓутоа двојката после 15 години реши да стави точка и да се разведе.Според српските медиуми причината е незадоволството на Тијана од односот на сопругот во последните неколку години, но останала со него поради синот Вук. Тијана повеќе не можела да поднесе, па сепак одлучила да се разведе.
Српски Блиц Пулс пишува дека веќе подолго време нивниот брак не иде ккао што треба. Неодамна биле на одмор во Грција каде се обиделе повторно да го изградат односот. Тијана на Милан му рекла дека е крајно време да се промени или ќе побара развод. Веќе неколку недели се во Белград, Тијана излегувала со пријателите, а нејзиниот сопруг останувал сам дома.Според српските медиуми причината е незадоволството на Тијана од односот на сопругот во последните неколку години, но останала со него поради синот

loading...
Loading...