Пулс24 со нова апликација!

Loading...

Порталот за технологија gsm.mk, објави статија за новата апликација на порталот број еден по посетеност во Македонија. Навистина не радува кога македонските портали се трудат да направат свои мобилни апликации.
Впрочем, повеќето од корисниците веќе го користат мобилниот телефон и таблетот како примарно средство за читање на најновите вести.
Апликацијата има висок рејтинг од 4/5 ѕвезди, а ја краси интересен и компактен дизајн, со што имате пристап и прегледност до сите најнови содржини.
Засега е достапна само за iOS уредите, односно iPhone, iPod Touch и iPad. Сеуште немаме информација за Android верзија.
Им благодариме на GSM, за пофалните зборови и позитивната критика која ни ја дадоа. Порталот Пулс24 и понатаму ќе се труди да ги задоволи потребите на читателите и пред се да им овозможи навремена информираност преку користење на најразлични алатки. 
Статијата на порталот за технологија gsm.mk, може да ја прочитате на следниот линк. Навистина не радува кога македонските портали се трудат да направат свои мобилни апликации.
Впрочем, повеќето од корисниците веќе го корист

loading...
Loading...