Punisher: Еден поинаков аларм за будење!

Loading...

Во текот на човечката цивилизација, сме успеале да решиме голем број на проблеми и препреки, но една сеуште не мачи – како да станеме на време?Во текот на човечката цивилизација, сме успеале да решиме голем број на проблеми и препреки, но една сеуште не мачи – како да станеме на време?
Од компанијата Foxdog Studios, ни доаѓа апликацијата Punisher Alarm Clock, која планира да ве буди со уцени. Како работи оваа апликација за Android оперативниот систем?
Вие го сетирате алармот, а заедно со него додавате уште две работи – локација и засрамувачки „твит“ кој не сакате да го види јавноста и вашите пријатели. Потоа, доколку не стигнете на поставената локација во временскиот рок, твитот автоматски се постира.
Повеќе на: gsm.mkВо текот на човечката цивилизација, сме успеале да решиме голем број на проблеми и препреки, но една сеуште не мачи – како да станеме на време?

loading...
Loading...