Пуши цигари, а преминал во Барселона за 20.000.000 евра

Колку професионалните фудбалери внимаваат на исхраната, тренинзите, сонот и бројни други работи на кои други луѓе не ни помислуваат навистина изненадува веста дека спортист кој е на највисоко ниво  пуши цигари.Матје е фатен на дело, а потоа и сам признал дека понекогаш пали цигара.
Колку професионалните фудбалери внимаваат на исхраната, тренинзите, сонот и бројни други работи на кои други луѓе не ни помислуваат навистина изненадува веста дека спортист кој е на највисоко ниво  пуши цигари.
Новиот играч на Барселона Жереми Матје е фатен на дело, а потоа и признал дека пуши, но не постојано.
„Дали пушам? Тоа е лична работа. Не сум пушач кој пуши по кутија цигари на ден. Не сум запалил 14 дена, а сега ме фативте и така е, но јас не пушам секој ден. Знам дека нешто е објавено, но не е важно“, изјавил Матје.
Џек Вилшир пред неколку недели  е сликан со цигара во уста, а изгледа дека на него и Матје цигарите не им претставуваат проблем, сепак  играат за најголемите клубови  на светот.Матје е фатен на дело, а потоа и сам признал дека понекогаш пали цигара.
Колку професионалните фудбалери внимаваат на исхраната, тренинзите

Пронајдете не на следниве мрежи: