Работилница „Најзначајните информации за бременоста и породувањето“

Loading...

Бременоста е многу значаен период од животот на секоја жена и на секое семејство. Таа треба да се доживее, да биде придружена со себеспознавање и откривање на родителите во нас. Токму затоа, за сите бремени жени и нивните партнери треба да бидат достапни најважните информации за бременоста, да се даде одговор на нивните прашања, со можност за комуникација и размена на искуства.Работилницата „Најзначајните информации за бременоста и породувањето“ ќе се одржи во центарот на Скопје, во просториите на Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“, во четврток 24.04.2014 год. со почеток од 18 часот. Сите заинтересирани може да го најават своето учество на [email protected] или на телефонскиот број 078/377 – 792.
Поддржувач на овој проект е Ogestan – Најдобриот пренатален суплемент за пред зачнување, бремености  доење.
Доколку сметате дека на некој од Вашите пријатели, познаници или соработници може да му користи ваквиот тип на едукација, Ве молиме препратете ја оваа порака.Работилницата „Најзначајните информации за бременоста и породувањето“ ќе се одржи во центарот на Скопје, во просториите на Домот на хум

loading...
Loading...