Рада го интервјуираше Заев?

Loading...

Рада го интервјуираше Заев?По дебаклот на лидерот на СДСМ Зоран Заев во Брисел и неготовото избегнување на сите Македонски дописници на релевантните македонски медиуми бевме сведоци на едно контроверзно интервју снимано најверојатно од некоја камера сопственост на општина Струмица или некоја ефтина камера купена од Free Shop. 
Тоа што наголемо се зборува за тоа интервју е дека позади камерата стоела токму Радмила Шекеринска во улога на снимател и новинар. Најверојатно целта била сами на себе да си направат интервју за да не добијат прашања кои ке ја разоткријат вистинската причина за нивниот состанок во Брисел.
Имено, Рада во Брисел била во улога на преведувач со оглед на тоа што на претседателотот на СДСМ потешко му оди англискиот јазик.
Сеуште останува нејасно што договарале со Филе и зошто и дали сметаат дека имаат право да договараат било какви компромиси без да го консултираат македонскит народ и дали мислат дека додворувањето на Филе може да ги донесе на власт?По дебаклот на лидерот на СДСМ Зоран Заев во Брисел и неготовото избегнување на сите Македонски дописници на релевантните македонски медиуми бевме

loading...
Loading...