Рада конечно ја покажа својата сестра: Сега е јасно зошто ја криела!

Loading...

Погледнете како изгледа сестрата на Рада!Фолк пејачката Рада Манојловиќ воодушеви многу  машки срца. Многумина се прашуваа дали генетиката е заслужна за нејзината беспрекорна линија, а откако ќе ја видите оваа фотографија, се ќе ви стане јасно!
Рада ја покажа сестрата  која со години вешто ја криела. Фановите забележале дека неверојатно многу си личат, како и дека сестрите имаат совршена линија (сега нема дилема дека за тоа е заслужна генетиката!  

 
Фолк пејачката Рада Манојловиќ воодушеви многу  машки срца. Многумина се прашуваа дали генетиката е заслужна за нејзината беспрекорна линија,

loading...
Loading...