Рада Манојловиќ надвор од себе: Шокирана сум поради Жељко Шашиќ!

Loading...

Рада е изненадена од изјавата на Жељко бидејќи го смета за пијател.Жељко Шашиќ неодамна ја предизвика Рада Манојловиќ кога ја нарекол „гологаза“. Пејачката е позната по кратките  фустанчиња кои ги носи на настапите, па пејачот на сметка на тоа го упатил коментарот.
„Доколку така навистина рекол тогаш во најмала рака сум изненадена. Значи шокирана! Кога и да се видиме тоа е навистина срдечна средба , најзрдечен поздрав и краток разговор“, рекла Mанојловиќ во една емисија.
Жељко Шашиќ неодамна ја предизвика Рада Манојловиќ кога ја нарекол „гологаза“. Пејачката е позната по кратките  фустанчиња кои ги

loading...
Loading...