Рада Манојловиќ возела 150 километри само за да…

Loading...

Српската пејачка Радмила Манојловиќ патувала дури до Крагујевац само за направи маникир. Таа веќе со месеци се разубавува кај една козметичарка, а тоа што таа се наоѓа во Крагујевац воопшто не претставува проблем за Рада.-Сестра ми ме однесе кај таа козметичарка. Таа е најдобра во својата работа. Кога ќе ги направам ноктите кај неа, не одам на корекција дури по месец и половина. Многу сум задоволна од тоа како таа работи и воопшто не ми е проблем да возам до Крагујевац, изјавила пејачката за Ало.рс.
Инаку Рада во последно време го промени имиџот и сите коментираат дека таа изгледа многу поубаво, отколку на почетокот на кариерата.
На следниот ЛИНК погледнете како изгледала некогаш Рада Манојловиќ!-Сестра ми ме однесе кај таа козметичарка. Таа е најдобра во својата работа. Кога ќе ги направам ноктите кај неа, не одам на корекција дури по месе

loading...
Loading...