Раде Шербеџија спремил песна за Северина!

Loading...

„Имам песна за нас двајца. Приказната е за еден постар тип – тоа сум јас – јас, и една многу млада девојка – тоа е она“ – изјави Шербеџија и потврди дека песната е спремна. „Имам песна за нас двајца. Приказната е за еден постар тип – тоа сум јас – јас, и една многу млада девојка – тоа е она“ – изјави Шербеџија и потврди дека песната е спремна.
Славниот актер Раде Шербеџија ќе снима дует со познатата хрватската пејачка Северина. Познато е дека Раде, освен што е успешен во својата актерска кариера во Холивуд, истовремено и пее, љубителите на неговата музика се одушевени од фактот дека се спрема дует со убавата Севе.
Тој ја раскажа на кратко приказната која сака да ја претстави во заедничката песна со Севе. Да се потсетиме, Шербеџија од неодамна одржа спектакуларен настап, каде што се случи тепачка помеѓу две момчиња.„Имам песна за нас двајца. Приказната е за еден постар тип – тоа сум јас – јас, и една многу млада девојка – тоа е она&ldqu

loading...
Loading...