Радосна вест: Елена Ристеска ќе се оствари во важна животна улога!

Loading...

Чувството на овој свет да ве погледне едно мало и прекрасно суштество, кое зрачи со милина и невиност – е непроценливо!Затоа веруваме дека Елена во моментов е најгордата тетка на светот!
Да се биде тетка, значи да се биде чувар на детската душа и е непроценливо чувство, Малечката Делфина има среќа што ќе има тетка како Елена Ристеска, бидејќи ќе ѝ пружи многу среќни моменти и љубов во животот.
Сестрата Драгица и зетот Дарко се среќните родители. Ние искрено им честитаме на приновата!Затоа веруваме дека Елена во моментов е најгордата тетка на светот!
Да се биде тетка, значи да се биде чувар на детската душа и е непроценл

loading...
Loading...