„РАСПЕАНИОТ КАМИОНЏИЈА“ дојде во Скопје!

Loading...

Харизматичниот македонски камионџија Андруш Ангелковски, кој се прослави со своите весели и распеани видеа на „Јутјуб“, пред два дена допатува во Скопје.Тој присуствуваше промоцијата на новиот албум на Наум Петрески и Зуица Лазова, кои се негови блиски пријатели.
Андруш во една прилика порача: „Јас сум доктор.“ (ЛИНК)
– Особена чест ми претставува што Андруш, или како што го знаете вие „Распеаниот камионџија“, само за оваа промоција допатува од Лос Анџелес во Скопје – изјави Наум Петрески, пренесе Република.
ШАМПИОН: Пеењето на овој камионџија е за пофалба! (ЛИНК)
ВИДЕО: Андруш во дует со Наум Петревски (ЛИНК)
Ангеловски патува низ светот со својот камион, но работата ја зачинува со песна. Расположениот камионџија е интернет-хит со своите распеани видеа.
ВИДЕО: Распеаниот Андруш ќе ве ПОГОДИ ВО СРЦЕ со оваа песна! (ЛИНК)
НА ПАТ КОН СЛАВАТА: Андруш МЕРАЧКИ испеа уште една песна! (ЛИНК)
 Тој присуствуваше промоцијата на новиот албум на Наум Петрески и Зуица Лазова, кои се негови блиски пријатели.
Андруш во една прили

loading...
Loading...