Раста ѝ напишал бесплатно песна на ќерката на Миле Китиќ, а ова го побарал за возврат

Loading...

Стефан Ѓуриќ Раста ги пишува новите песни за Елена Китиќ, ќерката на Миле Китиќ и Марта Савиќ, но под услови, кои за нашите можности, се уште невозможни.-Раста им кажал на родителите на Елена дека таа е навистина талентирана, дека е идна ѕвезда и дека тој сака да помогне така што видео записите кои ќе ги прави за тие песни ќе ги стави на својот Јутјуб канал. Од прегледите секако ќе заработи и така ќе ги наплати песните кои ќе ги напише бесплатно. Тој на тој начин веќе соработува и со младата пејчка Рина, па сака на истиот  да започне и со Елена, бидејќи очигледно му е поисплатливо – открива добро упатен извор.-Раста им кажал на родителите на Елена дека таа е навистина талентирана, дека е идна ѕвезда и дека тој сака да помогне така што видео записите кои

loading...