Разбудете се со секс

Loading...

Разбушавена коса, отечени очни капаци, лош здив, желба за дополнителен петминутен сон…Да, да, има многу причини поради кои би го прескокнале утринскиот секс. Но, знаете како велат, паричката има две страни. Ако свесно го избегнувавте сексот во утринските часови, значи дека е неопходно да ги дознаете аргументите „ЗА“ утрински секс. Еве зошто треба да го засакате сексот по будењето:
Повеќе на ТЗМ.МКРазбушавена коса, отечени очни капаци, лош здив, желба за дополнителен п

loading...
Loading...