Разликата е несфатлива! Вака изгледала сопругата на Миле Китиќ пред 28 години!

Loading...

На почетокот на кариерата, Марта Савиќ изгледала сосема поинаку и е тотално непрепознатлива.Во дамнешната 1988 година, тогаш младата пејачка Марта Савиќ (50), го запознала Миле Китиќ, за кој подоцна и се омажила. Но кога ќе погледнете како изгледала Марта тогаш, разликата е, благо речено, неверојатна…
Погледнете на следната страна:

Во дамнешната 1988 година, тогаш младата пејачка Марта Савиќ (50), го запознала Миле Китиќ, за кој подоцна и се омажила. Но кога ќе погледнете како

loading...
Loading...