Разоткриени: Еве што мислат жените за време на сексот!

Иако сигурни сме дека размислуваат и за многу повеќе работи од овие, сепак издвоивме едни од најчестите работи кои жените ги мислат за време на сексот. Интересни, а некои и смешни… Погледнете што се им паѓа на ум на жените за време на сексот…
1. Зарем мора да нè гледа неговото куче/ маче?
2. Хм, ако продолжи да ме допира таму, нема да чувствувам ништо.
3. Леле, колку прашина се собрала на полиците.
4. Што ќе облечам утре за на работа?
5. Не требаше да вечерам.
 

6. Пак ли истата поза?!
7. Како ли изгледам сега?
8. Никако да се опуштам.
9. Сто посто го избришав карминот од постелнината.
10. Ќе научи ли конечно што да прави со клиторисот?
11. Тој мисли дека сум некоја од порно филм?
12. Се надевам нема да сврши многу брзо, бидејќи јас сум далеку од оргазам.Интересни, а некои и смешни… Погледнете што се им паѓа на ум на жените за време на сексот…
1. Зарем мора да нè гледа неговото ку

Пронајдете не на следниве мрежи: