Реакциите на Лео, секој пат кога не освоил Оскар

Loading...

Конечно го освои Оскарот, но погледнете како тој реагираше на секоја номиција кога не успеа да ја земе најпрестижната награда…Оваа година, тој имаше среќа да го земе Оскарот, но со оглед на фактот дека Лео до сега беше шест пати номиниран за овој латен кип, неговите фанови за жал, се навикнаа да го гледаат неговото разочарано лице.
Меѓутоа, како што добро глуми, мора да се признае дека Лео и добро го крие разочарувањето. Секој пат стоички го поднел секој пораз.Оваа година, тој имаше среќа да го земе Оскарот, но со оглед на фактот дека Лео до сега беше шест пати номиниран за овој латен кип, неговите фанови

loading...
Loading...