Рецепт за освојување на мажи

Loading...

Ако имате љубовни проблеми од типот дека тој не сака да се обврзе или ако чувствувате дека не го добивате заслуженото внимание, вие сте на правото место.Што ако ви кажеме дека постои книга која ги открива сите машки тајни и  патот до нивното срце?
Клер Кејси и гуруто за љубовни врски Мајкл Фиоре заедно ја напишале книгата „Capture his heart and make him love you forever“, која ги одушевила читателите ширум светот, делејќи им совети како полесно да ја пронајдат љубовта на својот живот.
Иако ова не е единствена книга, машките и женските перспективи која ги содржи ја прават посебна.
Основната идеја се базира околу три главни теми:
      -Покажете му на партнерот дека не ви е потребен
      -Засадете „семе“ во неговата глава за вашата иднина
      -Направете тој да ве „лови“
Книгата нуди многу совети за тоа да научити да правите се што е во ваша моќ, така да вашиот партнер се чувствува сакано и ценето. Авторите на книгата не користат никакви игри ни трикови, само добри совети за двата пола, кои се во потрага за сродна душа.Што ако ви кажеме дека постои книга која ги открива сите машки тајни и  патот до нивното срце?
Клер Кејси и гуруто за љубовни врски Ма

loading...
Loading...