Речник со поинакво толкување на општо познати поими

Loading...

Ова е речник со поразлично толкување на општо познати поими…Прочитајте и насмејте се!АВТОБУС – Возило кое оди два пати побрзо кога по него трчате, одколку кога сте во него.
ЈАКНА – Нешто што мораш да носиш кога на мајка ти и е ладно.
ЕКОНОМИСТ – Експерт кој утре ќе знае зошто тоа што го предвидил вчера не се случило денес.
ГИНЕКОЛОГ – Личност која работи таму каде што другите се забавуваат.
ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ – Личност која е во состојба да мисли 2 часа на нешто друго, освенна сексот.
МИГРЕНА – Најмногу употребувана контрацепција кај жените.
БРАК – Заедница во која двајца луѓе ги решаваат проблемите кои не би ги имале ако останале сами. 
Повеќе на ТЗМ.МКАВТОБУС – Возило кое оди два пати побрзо кога по него трчате, одколку кога сте во него.

loading...
Loading...