Река солзи: Гоца Тржан ТРОГНАТА од изведбата на кандидат во „Пинкови ѕвездички“

Loading...

Оние кои го следат ова музичко талент шоу, сигурно ќе бидат заинтересирани да знаат што ги очекува.Во петок ќе биде прикажано новото издание на „Пинкови ѕвездички“, а во видеото подолу се најавени младите музички таленти, од кои посебно се издвојува еден натпреварувач, кој со изведбата на „Адио“ ја расплака Гоца Тржан.
Погледнете ја најавата за новата епизода на ова шоу.Во петок ќе биде прикажано новото издание на „Пинкови ѕвездички“, а во видеото подолу се најавени младите музички таленти, од кои посеб

loading...