„Ремек-дело“: Гол од пола терен!!!

Фернандо Кавенаги се наоѓа во центарот на вниманието низ спортските медиуми, причина за тоа е секако неговиот погодок на пријателскиот натпревар меѓу екипите на Пачука и Пуебла, ни помалку ни повеќе, тој постигна погодок од половина терен.Фернандо Кавенаги се наоѓа во центарот на вниманието низ спортските медиуми, причина за тоа е секако неговиот погодок

Пронајдете не на следниве мрежи: