„Решете се“ од бившиот со само неколку чекори!

Loading...

На некои жени после едно раскинување им се потребни неколку недели за да го преболат партнерот, а на некои дури и по неколку години. Секој од нас тоа го преживува на различен начин, но доколку сакате да го забрзате процесот морате да се решите од духовите од минатото. Не е толку тешко доколку пробате.Избришете го од секаде!
И него и неговите пријатели од Фејсбук. Неговиот број од телефон, иако го знаете на памет, неговите пораки, сликите кои сте ги направиле заедно, избришете буквално се. Тргенете го од себе. Што побрзо тоа подобро.
Реорганизирајте се
Преместете ја фотелјата, ормарот, средете си ги работите во домот посветете си време само на себе.
Фрлете ги работите
Не морате да ги фрлите обетките кои сте ги добиле од него за роденден, но фрлете ги сите глупости кои ги чувате поради сентименталните вредности. Неговата честитка за роденден можеби ве потсеќа на старите добри времиња, но точно тие добри времиња ве спречуваат да продолжите понатаму.
 Избришете го од секаде!
И него и неговите пријатели од Фејсбук. Неговиот број од телефон, иако го знаете на памет, неговит

loading...
Loading...