Ретро: Да се потсетиме на нашите стари телефони!

Loading...

Време е за мала носталгија. Сите сме започнале од некаде, но веруваме дека повеќето од вас поседувале барем еден од овие телефони! Време е за мала носталгија. Сите сме започнале од некаде, но веруваме дека повеќето од вас поседувале барем еден од овие телефони! Кој беше вашиот прв мобилен телефон? Не се срамете и потсетете се во коментарите…
Галеријата од старите модели на мобилните телефони можете да ја погледнете на GSM.mkВреме е за мала носталгија. Сите сме започнале од некаде, но веруваме дека повеќето од вас поседувале барем еден од овие телефони! Кој беше в

loading...
Loading...