Револуционерните естетски третмани пристигнаа и во Македонија

Loading...

Со отворање на Beauty Lounge центарот Prive, пристигна и револуционерниот ЗЕРОНА ласер во Македонија. По огромниот успех кој го доживеа во Америка и Западна Европа, ЗЕРОНА благодарение на Prive станува достапен и на македонскиот пазар. Сите оние кои ги искусиле чудесните резултати на ЗЕРОНА ласерот презентирани од страна на Др. Оз, се увериле дека овој ласер претставува неинвазивна липосукција, т.е. резултатите што се постигнуваат со овој ласер се идентични како при хируршка липосукција. Единствената разлика е во тоа што со ЗЕРОНА се избегнува операцијa, игли, анестезии, модрици, лузни и постоперативни компликации.За само две недели без посебни диети или физички тренинзи се губат 2 кг масни наслаги и до 10,2 цм во обем.
Зерона ласерот е единствениот ласер во светот одобрен и сертифициран од FDI, што е гаранција дека нема никакви несакани дејствија по здравјето на луѓето, туку напротив се подобрува севкупната здравствена состојба. Голем бој на холивудски ѕвезди ја одржуваат својата форма благодарение на ЗЕРОНА ласерот.
Освен ЗЕРОНА ласерот, во Приве се нудат специјализирани третмани за лице и тело, масажи и anti –aging процедури како во најпознатите спа центри во светот со 100 % природна козметика и најсовремена апаратура за разубавување и одржување на здравиот и младешкиот изглед на лицето и телото. Приве, во третманите за кожа го користи и Crio Derm Prestige, апарат кој е комбинација на четири различни техники на работа во козметичкото третирање на кожата. Без разлика дали станува збор за стимулација на колаген, подобрување на тонусот на мускулите и затегнатоста на кожата, отстранување на стрии и лузни, забрзување на процесот на метаболизам, согорување на мастите или подобрување на циркулацијата. Со еден збор со оваа револуционерна технологија може да се отстрани секоја неправилност на кожата, а резултатот од третманот е веднаш воочлив.
Приве центарот се наоѓа во Скопје на бул. Илинденска, бр.107. За повеќе информации посетете ја Фејсбук страницата Prive Beauty Lounge.
За само две недели без посебни диети или физички тренинзи се губат 2 кг масни наслаги и до 10,2 цм во обем.
Зерона ласерот е единствениот л

loading...
Loading...