Рибери: Брат, дај тоа другото дете, ова колку мене е, срамота е…

Францускиот интернационалец од редовите на Баерн Минхен направи невообичаен потег при излезот од тунелот за хуманитарниот натпревар кој минатата недела го организираше Марк Ван Бомел.Рибери очигледно не е задоволен со својата висина од 170 цм., па така верувале или не, се смени со Милер со децата кои ги придружуваа до центарот, би се запрашале зошто, епа затоа што детето што беше со Рибери, во висина беше токму колку него, а на французинот очигледно му сметаше тоа.Рибери очигледно не е задоволен со својата висина од 170 цм., па така верувале или не, се смени со Милер со децата кои

Пронајдете не на следниве мрежи: