Ричард Гир непрепознатлив! Не остана ништо од славниот заводник

Ричард Гир некогаш беше најголем заводник, но остае и стана непрепознатлив.Ричард Гир некогаш се вбројуваше меѓу најголемите холивудски заводници. Актерот денес има 67 години и изгледа непрепознатливо. Ги нема мускулите, наместо нив има стомак, косата му е побелена и не личи на себе. 

Ричард Гир некогаш се вбројуваше меѓу најголемите холивудски заводници. Актерот денес има 67 години и изгледа непрепознатливо. Ги нема мускулите, н

Пронајдете не на следниве мрежи: