Ријана „за малку“ ќе банкротирала?

Loading...

Популарната Ријана пред неколку години за малку ќе банкротирала, а за тоа виновен е сметководителот, кој ја водел во пропаст.Во јавноста дури сега излегле на виделина деталите за случајот со банкротот на Ријана пред неколку години.
Имено, во правните документи на Ријана се наведува дека во почетокот на 2009-та година имала 11 милиони долари, а до крајот на истата и останале само 2 милиони. За да биде работата полоша, нејзините лични трошоци се дуплирани, поради што за малку недостасувало да остане без ништо.
Таа го обвинува сметководителот и што и кажал дека може да купи куќа од 7 милиони долари, а подоцна ја продала истата за 2 милиони помалку.
Поради глупавиот сметководител ќе останев речиси без се, огорчена е пејачката.
Рири исто така тврди дека и на турнејата „Last girl on Earth“ губела пари, наместо да ги заработува. На нејзиното конто, сега има 43 милиони долари.Во јавноста дури сега излегле на виделина деталите за случајот со банкротот на Ријана пред неколку години.
Имено, во правните документи на

loading...
Loading...